Skip to content

DE KLINIEK

Persoon onder begeleiding van huidexperte Barbara Jacqmain kiest mesoestetic producten

De praktijk biedt unieke therapeutische behandelingen aan voor elk huidtype en huidprobleem.

Bij uw eerste afspraak wordt na een grondige analyse van de huid en een intakegesprek waarin uw verwachtingen worden besproken, een persoonlijk plan opgesteld.

Naast de dagelijkse verzorgingsproducten voor thuis, kunnen in overleg aanvullende behandelingen worden ingepland om het gewenste resultaat te ondersteunen en te versnellen.

Barbara begeleidt u persoonlijk, staat voor u klaar met advies en motivatie en stuurt bij waar nodig om jullie zo naar een stralende en zuivere huid te coachen.

Tijdens dit proces is uw eigen inzet van groot belang om zo het beste resultaat te bereiken.

Wachtruimte huidkliniek MediSkin Edegem
Huidexpert Barbara Jacqmain
Huidexpert Barbara Jacqmain

Mijn Missie

Mijn doel is mits de combinatie van huidverzorgingsproducten voor thuis, ook oraal, en aangepaste cabinebehandelingen, elke fase van huidveroudering, hyperpigmentatie, acné en esthetische problemen zoals couperose, rosacea en littekens aan te pakken.

Daarnaast bied ik ook een alternatief voor Botox en fillers én een oplossing tegen haaruitval.

Alle medische behandelingen zijn aangepast aan de huidconditie en individuele wensen van de klant en duren gemiddeld 90 minuten, gelaat én hals, inclusief LED-therapie.

Zowel man als vrouw, jong en ouder, wil ik graag een gezonde huid meegeven en hen bewust maken van een goede dagelijkse verzorging.

Jullie bezoek aan MediSkin mag graag een routine worden maar bovenal een persoonlijke beleving!

Huidexpert Barbara Jacqmain

PRODUCTEN

MediSkin werkt exclusief met Mesoestetic, een Spaans hightech medische productlijn en hun state-of-the-art apparatuur zoals de M.pen, MCT injector en de Lumi8-LED. Als medisch huidexpert begeleidt Barbara haar cliënten met regeneratieve, preventieve en op maat gemaakte cosmedische behandelingen naar een egale huid.

© MediSkin, 2021