Skip to content

BEHANDELINGEN

Bij een kuur bestaande uit 5 behandelingen, krijgt u 3 sessies LED-therapie gratis (t.w.v. € 150).

Alle medische behandelingen zijn:

De indicaties zijn:

PEELINGS

De exfoliërende werking verwijdert de buitenste lagen van de huid met als doel de productie van collageen en elastine te stimuleren.

Peelings Mesopeel, €190

Professional peeling
Microneedling behandeling van Mediskin Edegem

MICRONEEDLING

Microneedling met de M.pen is een sublieme, doeltreffende en minimaal invasieve techniek voor de stimulering van het huidweefsel. Het werkt door het maken van duizenden microscopisch kleine epidermale kanaaltjes die de huidgeneratie stimuleren en die precies de juiste diepte hebben voor de absorptie van hoogwaardige multi-actieve cocktails.

Microneedling met skincocktails, €240

MESOTHERAPY

Mesotherapie is een medische techniek die erin bestaat door middel van micro-injecties actieve bestanddelen in de huid in te brengen om bestaande tekorten aan te vullen of de huid te voorzien van extra werkstoffen gerelateerd aan een specifiek probleem. De intradermale micro-injectietechniek zorgt voor een maximale penetratie van de actieve bestanddelen in de huid, waardoor het uitzicht en de structuur van de huid onmiddellijk, cumulatief en langdurig worden verbeterd.

Mesotherapie met MCT injector en skinboosters, €290

MediSkin Edegem Mesotherapy behandeling
Lumi8 LED-therapy

LUMI8 LED

De techniek van Lumi8 heet ‘photo regulation’: LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie. Lumi8 levert licht zonder warmte en is uitgerust met de Power Wave Cycle waardoor de huid constant gestimuleerd wordt door de lichtenergie via een unieke cyclus.

Al de behandelingen omvatten LED-therapie

Vragen of wil je een afspraak maken?

Don't hesitate!

© MediSkin, 2021